زیر آسمان ایران

پنجره ای به سوی شگفتی های کیهان

زیر آسمان ایران

پنجره ای به سوی شگفتی های کیهان

زیر آسمان ایران

میلیون ها سال است که شب هنگام آسمان را ستارگان چشمک زن و حیرت انگیز می پوشاند و کره زمین بسان فرفرهای چرخان خورشید را دور می زند و بشر هزاران سال است که به رصد آسمان پرداخته و همچنان در تکاپوی جست و جوی عمیق تر آسمان است زیر آسمان ایران
نگاهی است به آنچه که در دنیای هیجان انگیز نجوم در حال وقوع است و پنجره ای هرچند دریچه وار به سوی شگفتی های کیهان.

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

ماه خدا

پنجشنبه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۴۹ ب.ظ
دم افطار عجب می چسبد

رطب تازه ی بین الحرمین
.
.
.
جرعه ای آب به لب می گویم

      به فدای لب عطشان حسین heart
 
 
 
  • مهدیه

اهرام ثلاثه

پنجشنبه, ۲۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۱۹ ق.ظ

تصویر فوق العاده جالب از اهرام جیزه واقع در قاهره که توسط یکی از فضانوردان حاضر در ایستگاه بین المللی فضایی ثبت شده ... واقعا حیرت انگیزه .

طبق کشف دانشمندان ۳ هرم اصلی از ۸ هرم مصر طبق ۳ ستاره کمربند صورت فلکی شکارچی یا جبار ساخته شده است.این امر در ظاهر هم کاملاً مشهود است .اگر با چشم غیر مسلح نیز به این صورت فلکی نگاه کنید خواهید دید که در کمربند آن دو ستاره پرنورتر دریک خط قرار دارند و ستاره سوم کم نور تر است ودر انحراف کمی از دو تای قبلی قرار گرفته است.

http://sarisky.ir/wp-content/uploads/2013/07/Pyramids1.jpg

 در ساخت اهرام مصر نیز دو هرم متعلق به فرعون و بزرگتر و هرم سوم متعلق به ملکه مصر و کمی کوچکتر می باشد که با انحراف نیز ساخته شده است.
در دیواره اهرام ( هر سه هرم ) سوراخهایی به عنوان دودکش و یا هواکش تعبیه شده که به اتاق قبر متصل می باشد.
دانشمندان با استفاده از دستگاههای لیزری پی بردند که این سوراخها دقیقاً مطابق با ستاره خاص آن هرم در آسمان می باشد .مطابقت ۴ هرم دیگر در سایر نقاط مصر،با همین صورت فلکی ( صورت فلکی جبار ) نیز این امر را ثابت می کند که هواکش های هر هرم رو بسوی ستاره مخصوص آن هرم دارد !

  • مهدیه

نمایی خیره کننده از آسمان

شنبه, ۲ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۰۹ ب.ظ

اگر بالای قله یک کوه آتشفشانی بایستید و کیهان را به نظاره بنشینید ، چه می بینید؟ الان زمان آن فرارسیده ، شما ممکن است تصویری حیرت آور و پاناروما یی همچون تصویر زیر را ببینید. در این مورد، آن کوه آتشفشان، همان مونا کیا در هاوایی است و زمان آن یک شب صاف و بدون ابرِ همین تابستان اخیر است. در پس زمینه  این تصویر رو به جنوبِ پانارما ، منظره ایی فرش شده با صخره ها و کیاهان سخت و مقاوم کوهستانی را می بینید. کمی بالا و دورتر، پتویی سفید از ابرها به صورت افقی در افق پراکنده شده به طوری که گویا، مرز بین زمین و آسمان شده است. نور چراغ های شهر ابرها را در سمت چپ درخشان کرده و این در حالی است که تقریبا  در مرکز ابرهایی را می بینید که با نور نارنجی روشن شده اند، این درخشندگی مربوط به گدازه های آتشفشانی کاسه آتشفشانیِ Kilauea است. در نزدیکی مرکز تصویر می توانید سایه ی تاریکی از قله آتشفشانی مونالوآ ( Mauna Loa)  را ببینید. درخشش سبز رنگ در بالای ابرها مربوط به برانگیختگی مولکولی است که  توسط خورشید در طول روز  بوجود آمده است. ماه هم گوی درخشانی است ک در سمت راست تصویر قابل مشاهده است. نوار ایجاد شده از نور پخش شده دایره البروجی از سمت راست به سمت بالا گسترده شده است. نوار مرکزی کهکشان راه شیری را هم می توانید در مرکز تصویر که به صورت عمودی قرار دارد ببینید. و در نهایت فردی که شاهد تمام این زیبایی هاست و این تصویر پانارومای حیرت انگیز را به ثبت رسانده ، ایستاده در مرکز تصویر و پشت به شما دیده می شود.

باشگاه فضایی ایران

  • مهدیه